Vodikov peroksid in soda bikarbona -

Go to content

Main menu:

Vodikov peroksid in soda bikarbona

Uporaba sode bikarbone in vodikovega peroksida za bele zobe.
Veliko zobnih past in skoraj vsa sredstva za beljenje zob vsebujejo vodikov peroksid. Vodikov peroksid je najboljši način za beljenje zob. Edini problem je, da se morate z vodikovim peroksidom zelo skrbno ravnati. Ne smete ga pogoltniti, in če se to slučajno zgodi, morate spiti vsaj en kozarec vode, da ga razredčite. Moramo vas opozoriti, da z vodikovim peroksidom lahko belite zobe le enkrat na teden.
Enkrat na mesec lahko vaše zobe operete z zobno pasto izdelano iz sode bikarbone in nekaj kapljic vodikovega peroksida. Med poceni in enostavnimi načini za beljenje vaših zob je, da sperite usta od časa do časa s tremi odstotki vodikovega peroksida.

Soda bikarbona in kuhinjska sol za bele zobe in odstranjevanje zobnega kamna. Še boljša alternativa: Zeolit!

Vodikov peroksid [3% raztopina] za dezinfekcijo nog:
Odstranjevanje nadležnih glivic: Nekaj žlic soli, pomešajte z 1dl 3% raztopino vodikovega peroksida in zlijete v posodo, napolnjeno s toplo vodo; namakajte noge za nekaj minut in ponavljajte to za pet dni zapored.
Še en naraven recept za prepotene noge in odstranitev glivic:
Potresite 4 žlice sode bikarbone v majhno posodo, katero napolnite z vročo vodo, da doseže višino gležnjev. Dodajte 1dcl kisa in ščepec soli.
V vodi masirajte noge, še posebej med prsti za 10-15 minut.
To ponavljajte štiri dni zapored, pa boste imeli dolgo mir pred glivicami in neprijetnim vonjem.

Pasta iz sode bikarbone in vodikovega peroksida
Zmešajte nekaj sode bikarbone in vodikovega peroksida, da dobite pasto in imate čudežno mešanico, s katero se lahko obnovijo do sijaja stare posode, zažgane ponve in sajaste površine. Primerna je za vse vrste umazanije tudi maščobne. Ta pasta je lahko zelo koristna, da očistite ploščice v vaši kopalnici, se znebite madežev iz preprog itd. Če namočite umazanijo za nekaj ur s to pasto, drgnjenje praviloma sploh ni potrebno.
Uporaba za sode bikarbone in vodikovega peroksida za čisto kopalnico?

Premažite umazana območja z vodo ali mokro brisačo. Potresite sodo bikarbono po teh površinah, da se oprime na podlago in pustite da deluje približno 10 minut. Vzemi krtačo in jo pomočite v raztopini vodikovega peroksida ter skrtačite umazane površine.

Uporaba za sode bikarbone in vodikovega peroksida za umazane preproge.
Potresite madeže z nekaj sode bikarbone in pustite, da deluje eno uro. To bo absorbiralo vonjave. Potem prelijte po površini nekaj triodstotnega vodikovega peroksida in očistite preprogo s krtačo.
Nekatere izkušnje ljudi pri uporabi sode bikarbone in vodikovega peroksida:

- Ta pasta je naredila neverjetno delo na mojem tušu! Nikoli nisem imel občutka, da je res čisto, dokler sem uporabil soda bikarbona / vodikov peroksid pasto na njem. Poskušal sem vse, od najbolj dragih čistil za kopalnico na trgu ...
- Preizkusil sem pasto na žaru, ki je bil poln zažgane masti! Po namakanju nekaj minut sem zažgane ostanke enostavno postrgal.

SODA BIKARBONA IN VODIKOV PEROKSID ZA ZDRAVJE

Črevesna kandidoza: zdravljenje brez stranskih učinkov.
Najbolj učinkovito kandido zatira aktivni kisik. Obstajata dve snovi, ki razpadeta po zaužitju v prebavnem traktu in sproščata kisik. To sta:

- Vodikov peroksid, H2O2 raztopljen v čisti vodi; zaradi razgradnje vodikovega peroksida, ki porabi toploto, pri čemer vodikov peroksid ohladi telo. To H2O2 ustreza ljudem, ki trpijo zaradi pregrevanja zaradi kandidoze.

- Rešitev, ki pomaga vsem in nima učinka hlajenja, vendar uživanje prevelikega odmerka lahko povzroči bruhanje ali nekatere prebavne težave. Sredstvo je znano, kot MMS kapljice oz. natrijev klorit (NaClO2)
.

Soda bikarbona je dobra za zdravljenje
notranjih struktur telesa, tudi pri zdravljenju bolezni "raka", za katere je znano, da razvijejo predvsem v tkivu, ki ni zadovoljivo pokrito s kisikom. K takšnem stanju našega stresa telesa prispeva največ stres, saj je pod stresom naše telo bistveno manj sposobno oskrbovati celice s kisikom in tako bolj dovzetno za bolezni in rakasta obolenja. Več o zdravju in sodi bikarboni - tukaj.

Za boljšo oskrbo s kisikom, je mogoče uporabiti vodikov peroksid H2O2
, ki je mogoče najboljše sredstvo za preprečevanje vseh tipov bolezni: saj to omogoča enostavna in učinkovita, naravna ter neškodljiva formula H2O + O. Danes to uradna medicina in farmacija posebej prezirata in celo preganjata. Razlog je jasen: v primerjavi z astronomskimi cenami rednih zdravil medicine, ki so celo precej neučinkovite ali celo škodljive, je vodikov peroksid tako rekoč BREZPLAČEN!

Vodikov peroksid (H2O2) je belilno sredstvo, razkužilo in je jedek. Je lahko rešitev za naše zdravje?
Vodikov peroksid je močno oksidativno sredstvo in nerazredčen ima jedek učinek.
Vodikov peroksid se proizvaja na različne načine:

Kemijska proizvodnja H2O2 od barija (BaO2) v reakciji z ohlajeno žveplovo kislino (H2SO4). Vodikov peroksid se pridobiva tudi s pomočjo elektrolitskih in organskih procesov.
Najbolj enostavno nastaja H2O2, ko ozon teče skozi čisto vodo. Vse, kar potrebujete, je voda in ozonator.
Vodikov peroksid je na voljo v tekoči obliki, z deležem 35% -90% H2O2 v lekarnah.
Za zdravljenje so priporočljivi samo proizvodi visoke čistosti!
To pomeni: DIN / ISO 9001 izdelki za zdravstveno oskrbo.

Vodikov peroksid naravni obliki
najdemo v ozračju, v dežju, v snegu in v oceanih in v povečani koncentraciji v vodnih izvirih, v prvem mleku (kolostrum), v medu, v surovem sadju in zelenjavi.
Dobro je znano in dokumentirano, da mineralni vodni vrelci vsebujejo različne snovi, ki imajo zdravilni učinek. Mnogi ljudje so že imeli "čudeže" ozdravitve. V tem primeru, H2O2 nima zanemarljive vloge.
Matere veste, da je prvo mleko (kolostrum) najbolj pomembno za zdravje in razvoj vaših otrok. Nič ni boljšega za dojenčke, kot materino mleko!
Med ima antiseptično delovanje, saj vsebuje majhne količine H2O2, za katerega je znano, da je učinkovit antiseptik.
Med zdravilno vpliva na bolezni in vnete rane. Med je znan, v tradicionalni medicini kot zdravilno sredstvo že dolgo časa.
Nutricistični strokovnjaki vedo, da imata sveže in zrelo sadje ter zelenjava, pomembno vlogo pri našem zdravju in vitalnosti. Surova zelenjava in sadje, ter čista voda morajo biti na našem dnevnem meniju. Poleg vitalnih snovi v teh hranilih, tudi H2O2 pomembno prispeva k spodbujanju zdravja.

Vodikov peroksid je pomembna snov v telesu!
Naš imunski sistem proizvaja H2O2 za boj proti okužbam in bolezenskim klicam.

Če aktivni kisik pride v stik z našimi lastnimi celičnimi membranami, se ne zgodi nič. Posebne proteinske molekule imenovane encimi varujejo celične membrane pri izgorevanju kisika. Naši zdrave celice ostanejo nepoškodovane.
Patogeni, ki povzročajo bolezni, kot so paraziti, bakterije, glive in virusi nimajo zaščitnih mehanizmov proti aktivnemu kisiku. Ko se ti organizmi pridejo v stik z H2O2, bodo neizogibno uničeni.

Kaj naredi vodikov peroksid tako učinkovit?

H2O2 ni zdravilo v pravem pomenu besede! Sestavljen je iz kisika in vode. Ko vstopi za našo prebavo, takoj razpade na vodo in aktivni kisik O1.
Aktivni kisik ubija anaerobne organizme, ki lahko živijo le v odsotnosti tega.
Vaše telo neprestano proizvaja H2O2. Vodikov peroksid je eno od najpomembnejših snovi imunskega sistema.

Kaj lahko storite?

Naše telo lažje proizvaja H2O2, če izvajate razne dihalne vaje, dnevno uživate obilo svežih in zrelih sadežev in zelenjave v surovi obliki in povečano uporabo dobre čiste vode.

Zgodovina vodikovega peroksida.

Vodikov peroksid je bil odkrit leta 1818. Odkril ga je francoski kemik Louis-Jacques Thenard.
To je bistra, brezbarvna, skoraj brez vonja in zaradi svoje kemijske sestave, zelo viskozna tekočina.
Če ne pride v stik z vnetljivimi tekočinami, je negorljiv.
Vonj ima kot sredstvo za beljenje.
Kmalu je bilo ugotovljeno s strani k zdravju usmerjenih zdravnikov, da je vodikov peroksid lahko uporaben kot zdravilo, zlasti zaradi svojih lastnosti. Tu ni govora o visoko koncentriranih raztopinah, ki imajo škodljive posledice za zdravje.
H2O2 uporabljajo z velikim uspehom pri različnimi boleznih, kot so rak, astma, davica, itd, ki so drugače težko ozdravljive.
Zelo je čudno, da ni mogoče najti nobene zdravstvene raziskave v zvezi s tako zelo učinkovito snovjo.
O vodikovem peroksidu je redko slišati v strokovnem svetu. Na zdravstvenih šol o njem ne razpravljajo. Zakaj? Ta snov preprosto ne prinaša dobička.

Vodikov peroksid je izjemen material, ki ga ne zanemariti, ko gre za vaše zdravje.

 
 
Back to content | Back to main menu