PRALNO MILO -

Go to content

Main menu:

PRALNO MILO

Ostala naravna čistila
 


SPLETNA TRGOVINA - pralno milo... - VSTOPI! NOVO: Magnezijev klorid, Lugolova raztopina, Zeolit, DMSO...!


Pralno milo - 100 g

Aromatizirano z aromo encijana. Vsebuje visok odstotek naravnih maščob in voskov.

Pri receptu za pranje perila: soda bikarbona, pralno milo in pralna soda - priporočamo uporabo Marsejskega mila.

Naravni ekološki pralni prašek za pralni stroj:
Skupaj zmešamo 100 g pralnega mila, ki ga predhodno naribamo z ribežem, 200 g soda bikarbona (NaHCO3) in 100 g pralna soda (Na2CO3).
Pralno milo drobno naribamo z ribežem ali v multipraktiku s primernim nastavkom (ribežem za korenček...). Obstoječo mešanico shranimo v že stoječo plastično embalažo od kakšega prejšnjega čistilnega sredstva. Doziramo eno do dve zvrhani jušni žlici mešanice na en stroj perila. Po želji dodamo še malo sode bikarbone v predalček-dozirnik za mehčalec, saj mehča vodo in topi vodni kamen! Oprano perilo lepo diši po encijanu/limoni (ali dišavi s katero je odišavljeno pralno milo)._________________________________________________________________________________________________________
Soda bikarbona in druge informacije o sodi bikarboni, objavljene na spletni strani sodabikarbona.si ne nadomeščajo medicinskih nasvetov, navodil za zdravljenje ali priporočil zdravstvenih delavcev. Pomembno je, da se v zvezi s svojimi individualnimi zdravstvenimi in medicinskimi težavami obrnete po nasvet na svojega zdravnika.

 
 
Back to content | Back to main menu