SODA BIKARBONA ZA PESKANJE -

Go to content

Main menu:

SODA BIKARBONA ZA PESKANJE

Soda bikarbona se je izkazala za zelo učinkovito ekološko čistilo pri strojnem peskanju. Podobno je običajnemu peskanju vendar brez škodljivih posledic na okolje in osnovni material peskanja. S peskanjem s sodo bikarbona lahko ekološko, varno in učinkovito sčistimo skoraj vse površine.
Peskanje s sodo je primerno za čiščenje strojev, odstranjevanje grafitov, čiščenje bazenov, odstranjevanje starih barv, talnih označb, čiščenje po požarih, poplavah, čiščenje spomenikov, čolnov, ladij, silusov, steklenih površin, aluminija, stavb in domov.
S peskanjem s sodo bikarbono lahko varno in učinkovito odstranjujemo rjo in korozijo na kovinah, barve, maščobne obloge, saje, olja... Prednost pred običajnim peskanjem je tudi v minimalnem segrevanju osnovne površine, zaradi česar ne pride do deformacij na osnovnem materialu.
Dodatna prednost je, da soda bikarbona odstranjuje plesni in mikrobe, ter zavira njihov razvoj. Pri peskanju s sodo bikarbono ločimo suho ali mokro peskanje. Pri mokrem peskanju s sodo, se uporablja voda, da se preprečuje prašenje, kjer je to potrebno in dopuščajo materiali.

 
 
Back to content | Back to main menu