SODA BIKARBONA - NAJNOVEJŠI RECEPTI -

Go to content

Main menu:

SODA BIKARBONA - NAJNOVEJŠI RECEPTI

Soda bikarbona ostala uporaba

SPLETNA TRGOVINA - soda bikarbona... - VSTOPI! NOVO: Magnezijev klorid, Lugolova raztopina, Zeolit, DMSO...!

Glede naše ekološke mešanice - pralnega praška za strojno pranje perila je praksa pokazala, da se namesto pralnega mila v receptu za pralni prašek bolje obnese Marsejsko milo. Razen tega pa je tudi popolnoma iz ekoloških in rastlinskih sestavin (z vsemi certifikati), s čemer še dodatno prispevamo k ohranjanju in varovanju okolja.

Demonstracija pripreve enostavenega naravnega pralnega praška iz sode bikarbone in Marsejskega mila.

Izboljšan recept za ekološki pralni prašek za strojno pranje perila:
- 200 g Marsejskega mila (eko, vegan certifikat)
- 500 g soda bikarbona (NaHCO3)

10 kom Marsejskih mil naribamo v multipraktiku in zmešamo z 2,5 kg sode bikarbone. Pripravljeno mešanico doziramo v dozirnik za pralni prašek na pralnem stroju. Praviloma zadoščata dve zvrhani jušni žlici na 5kg perila.

Naravni šampon za lase:
Za najbolj občutljivo lasišče priporočamo uporabo Marsejskega mila (ekološke sestavine na rastlinski bazi). Enostavno namilimo dlani in si z njimi operemo lase. Po potrebi postopek večkrat ponovimo. Marsejsko milo iz našega prodajnega programa se ravno dovolj peni, tako da je pranje las enostavno.

Naravna pena za britje:
- marsejsko milo odlično nadomesti brivsko peno, saj zmehča kožo, dlake in vlaži kožo.ZAHVALJUJEMO SE ZA POSREDOVANE IZKUŠNJE NAŠIH ZVESTIH STRANK IN UPORABNIKOV:

- odstranjevanje glive v telesu: Recept je 1del sode bikarbone kuhamo 10 minut v 3 delih javorjevega sirupa. Uživamo 3 krat dnevno po 1 žličko  2 meseca. (Tretma po navodilih dr. Simoncijija - glive, ki povzročajo nastajanje rakastih celic).

 

_________________________________________________________________________________________________________
Nobene informacije o sodi bikarboni, objavljene na spletni strani sodabikarbona.si niso mišljeni kot medicinski nasveti, navodila za zdravljenje ali priporočila zdravstvenih delavcev. Važno je, da v zvezi s svojimi individualnimi zdravstvenimi in medicinskimi potrebami upoštevate navodila svojega zdravnika ali farmacevta.

 
 
Back to content | Back to main menu