Akcija! Zapper - uničevalec parazitov (škodljivih mikroorganizmov) v telesu Povečaj

Zapper - uničevalec parazitov (škodljivih mikroorganizmov) v telesu

SI-ZAPP

Nov izdelek

ZAPPER - naprava za uničevanje patogenih parazitov, glivic, virusov, bakterij, v telesu. Naprava to naredi s šibkim električnim tokom (z uporabo 9 V baterje) in sicer v 3-5 minutah ob izjemno preprosti in človeku varni uporabi. Naprava vsebuje vse kar vidite na sliki + 9 V baterijo.

Zapper si lahko pri nas tudi izposodite po ceni 18 EUR/teden proti plačilu kavcije - kontakt na strani spodaj.

Več podatkov

109,65 €

-15%

129,00 €

Na seznam želja

Več podatkov

Elektronska naprava Zapper je plod raziskovalnega dela dr. Hulde Clark o delovanju električnega toka na mikroorganizme. Deluje s frekvanco 33 kHz, ki je po raziskavah najučinkovitejša univerzalna frekvenca za zatiranje najrazličnejših parazitov in patogenov - tudi kandide. Uporaba Zapperja nima škodljivih stranskih učinkov za človeka, vendar se uporaba odsvetuje nosečnicam, uporabljati pa ga ne smejo ljudje z vgrajenimi elektronskimi implantanti npr. pace-makerjem.

Pri uporabi Zapperja priporočamo še uživanje Paraprotex- zeliščne formule, saj s kombinacijo zajamemo širši spekter parazitov.

4 tedenska terapija z Zapperjem: 1x dnevno terapija s tremi zaporednimi 7 minutnimi odbobji in 20 minutnimi presledki ali 1 ura neprekinjene terapije z Zapperjem na dan.