Magnezijev Gel z MSM-om

DE-MgGel200

Nov izdelek

Topični gel iz magnezijevega klorida, organske aloe vere in MSM.

  • Intenziven učinek
  • Naravna sestava
  • Čistost Ph.Eur

Več podatkov

14,70 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

Vsebuje: Magnezijev klorid heksahidrat, MSM in organski gel aloe vere.

V osnovi gela so tudi naravni polisaharidi.

Magnezij je pomemben mineral, ki sodeluje pri številnih telesnih funkcijah, vključno z delovanjem mišic in živcev, uravnavanjem krvnega tlaka in zdravjem kosti. Z lokalno uporabo magnezijevega gela lahko povečate raven magnezija v telesu, kar lahko spodbudi sprostitev, zmanjša mišično napetost in krče ter izboljša kakovost spanja.

MSM (metilsulfonilmetan) je naravna spojina, ki vsebuje žveplo. Dokazano je, da ima MSM protivnetne in protibolečinske lastnosti. Pogosto se uporablja za zdravljenje artritisa, bolečin v sklepih in drugih stanj, povezanih z vnetjem. Dokazano je, da MSM ugodno vpliva na zdravje kože. Pogosto se uporablja kot sestavina v izdelkih za nego kože.

Organska aloe vera se pogosto uporablja zaradi svojih zdravilnih lastnosti na koži. Vsebuje vitamine, minerale in aminokisline, ki hranijo kožo, spodbujajo obnavljanje celic in izboljšujejo elastičnost kože. Ima tudi protivnetne in antibakterijske lastnosti, ki lahko pomagajo pomiriti in zdraviti različna kožna obolenja, kot so sončne opekline, akne in luskavica.