Dostava

Dostava vašega paketa

Paketi so običajno poslani naslednji delovni dan po prejemu vašega naročila s plačilom po povzetju ali po prejemu plačila po predračunu. Vaše naročilo bo poslano preko izbrane dostave (GLS ali Pošta Slovenije). Na vašo željo vam lahko pošljemo tudi kodo za spremljanje dostave vašega paketa.

V primeru osebnega prevzema paketa na našem naslovu preko spleta enostavno oddate naročilo in izberete plačilo po predračunu. Storitve gotovinskega poslovanja ne nudimo. Nakup zaključite z obiskom na poslovni enoti našega podjetja.

Poštnina vključuje dostavo vašega naročila in je odvisna od teže celotnega paketa z embalažo. Obračun stroška poštnine oz. pošiljanja se obračuna avtomatično glede na težo naročila v samem postopku naročanja, kar je razvidno še pred potrditvijo naročila.

Običajno boste paket prejeli že naslednji dan po odpremi, vendar pa imata tako Pošta Slovenije, kot GLS rok 3 dni za dostavo paketa. V kolikor vas ne bo doma boste prejeli obvestilo o dostavi paketa. Obveščamo vas, da pakete poslane preko GLS lahko prevzamete tudi v njihovih prevzemnih točkah, ki so na OMV bencinskih servisih in Big Bang trgovinah.  Priporočamo vam, da v primeru pomanjkanja zaloge katerega od naročenih izdelkov počakate, da vam pošljemo celotno naročilo, saj se za vsak paket zaračuna strošek poštnine. 

Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije dodatno zaračuna še strošek transakcije vašega plačila, po aktualnem ceniku.