TRGOVINA - SODA BIKARBONA -

Go to content

Main menu:

TRGOVINA - SODA BIKARBONA

trgovina soda bikarbona

Možnost naročila s plačilom po povzetju ali po predračunu z bančnim nakazilom (za večje količine so možni popusti; prosimo kontaktirajte nas). Minimalna vrednost naročila je 5,00 EUR.

AKCIJA
: Ob naročilu kateregakoli začetnega paketa vam še 500g "navadne" sode bikarbone podarimo!

Ponudbo smo razširili z ekološkimi čistili za ročno in strojno pomivanje posode priznane eko linije Almawin. Za ročno pomivanje posode še nismo našli idealne kombinacije iz domačih čistilnih sredstev (soda bikarbona, kis..), določeni pomivalni stroji pa ocetnega kisa ne zadržijo v posodici (preslabo tesnenje), kar zmanjša pralni učinek, ker se soda bikarbona in kis predčasno premešata ter se medsebojno nevtralizirata.


PRODAJA ZAŠČITNIH NANOPREMAZOV:
Vse vrste površin lahko ustrezno zaščitimo z nanopremazi, ki zagotavljajo dolgotrajno čistost, zaščito in enostavnejše čiščenje (samo z vodo in krpo). Ne potrebujemo niti naravnih čistilnih sredstev, kot so npr. soda bikarbona, pralna soda ipd.


______________________________________________________________________________________________________________

Nobene informacije o sodi bikarboni, objavljene na spletni strani www.sodabikarbona.si niso nadomestilo za medicinske nasvete, navodila za zdravljenje ali priporočila zdravstvenih delavcev. Pomembno je, da v zvezi s svojimi individualnimi zdravstvenimi in medicinskimi potrebami upoštevate nasvet svojega zdravnika ali farmacevta.

 
 
 
Back to content | Back to main menu